GENERALFORSAMLING - TIRSDAG D. 19. NOVEMBER

Årets generalforsamling finder sted i GTK klubhus - kl.19.30

SENIORAFDELINGEN

Vi er i gang med opdatering af vintersæson - kommer snart.

Fællesspil (Ex RITA / HUGO)

FOR TRÆNING SE HER

SOCIALEARRANGEMENTER SENIOR

GTK’s morgenmadsturnering

Vin-smagning

Dette arrangement afholdes (dato kommer senere)
Vi starter med at spille forskellige former for udfordring og doublekampe fra kl. 15:00-18:00. Efter spillet vil der være fællesspisning med grillpølser med div. salater, og Brian vil præsentere os for forskellige vine.

Arrangementet er for alle seniorer, og man må gerne tage kæreste, kone, mand eller ven med til dette arrangement.

Klubfesten

Årets klubfest afholdes lørdag (dato kommer senere), hvor der op til festen arrangeres en turnering, hvor alle kan deltage. I løbet af dagen spilles klubmesterskabsfinaler. Reservér allerede datoen nu, så du ikke misser denne begivenhed.

UNGDOMSAFDELINGEN

FOR TRÆNING SE HER

SOCIALEARRANGEMENTER UNGDOM

Træning og pizzahygge

Vi opdaterer - Tekst kommer snart

Nattennis

Vil foregå i november og februar måned. Der gives besked via Facebook, og tilmeldingen skal også ske her. Mere information sendes ud, når vi kender de eksakte datoer.

VETERANTENNIS

Veteran tennis foregår alle mandage året rundt fra kl. 10-12

Det er tennis for alle, der har mulighed for at komme også selv om titlen indikerer deltagelse af en mere moden aldersgruppe. I sommersæsonen spiller vi på alle baner incl. padelbanen.

Om vinteren foregår spillet udelukkende på kunststofbane nr. 1 og padelbanen. Det kræver ingen tilmelding at deltage, man kommer bare med eller uden en makker. Herudover er der mulighed for at lave aftaler for flere tenniskampe i ugens løb. Stemningen er altid god og støjniveauet højt, selv om der kæmpes om hvert et point.

Vi hygger også ved årets berømte julefrokost og måske skal 2019 være sæsonen for indførelse af en sommerfrokost?