klub

Her finder du de vigtigste nyheder fra GTK.

Husk at følge GTK på Facebook for at holde dig opdateret omkring daglig informationer.

Husk lige, at der i morgen d.21. november kl. 19.30 afholdes ordinær
generalforsamling i klubhuset

View on Facebook

Fredags HUGO i morgen! Så lykkedes det at få en tovholder på til fredags HUGO. Det betyder at der i morgen ER indendørs HUGO fra kl. 16.30-18.00 - så alle der har lyst og mulighed, sørg for at komme forbi i morgen, så vi kan få det skudt ordentligt igang! (kan man ikke nå det til 16.30 sharp, er man selvfølgelig velkommen til at komme senere)

Tænker du nu; arh, jeg vil da hellere have min fredagsøl på det tidspunkt... Bare rolig, jeg tager lidt øl med vi kan drikke bagefter 🍻 Så kom glad - vi ses 🎾 :)

P.S. Flere har meldt deres ankomst, så du kommer ikke til at stå alene 😊 ... See MoreSee Less

Kære medlem af AB Tennis, Bagsværd Tennisklub eller Gladsaxe Tennisklub,

Vi har brug for netop DIN hjælp, så vi alle forhåbentlig en dag kan få en vaskeægte tennishal i Gladsaxe Kommune! Vi arbejder hårdt sammen på tværs af de tre klubber, får hjælp af DGI og er godt på vej til at kunne sætte punktet godt og grundigt på den kommunalpolitiske dagsorden efter mange måneders arbejde. Med blot fem minutter af din tid, kan du give et vigtigt bidrag til arbejdet og tilmed være med i konkurrencen om et gavekort, som vi trækker lod om blandt de medlemmer af GTK, der besvarer spørgeskemaet. Alt vi beder dig gøre er at besvare følgende spørgeskema vedrørende dit tennisspil og dine behov i den forbindelse.

Du deltager ved at trykke dig ind her:

docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdgfWotckOCW1DQsHS2I2h0R5oFDtIov3RlVhZUi8s1neaycw/formResponse

På forhånd, og baghånd, tusinde tak for din hjælp!

Med sportslig hilsen,
Formændene for tennisklubberne i Gladsaxe Kommune på vegne af hele arbejdsgruppen,
Henrik Hansen, AB
Peter Munk, GTK