klub

Her finder du de vigtigste nyheder fra GTK

Husk at følge GTK på Facebook for at holde dig opdateret omkring daglig informationer.

GTK tidsplan 2018

KLIK HER

Unable to display Facebook posts.
Show error

Due to recent changes in the Facebook API it is unfortunately no longer possible to display posts from Facebook Groups. Please see this page for more information.

PADELTURNERING
Lørdag d. 26/5 | Kl. 10 - 14

Så prøver vi også i år med en padelturnering. En uhøjtidelig og forhåbentlig sjov turnering for såvel øvede som uøvede padelspillere.

Vi spiller kampe på tid. Der tælles kun partier. Hver kamp bliver på 25 minutter, dvs. ny kampstart hver hele og halve time.

Der spilles udelukkende doublekampe. Vi har ingen alders- eller niveauopdeling, ej heller kønsopdeling. I denne turnering er en padelspiller en padelspiller.

Hvis du har lyst til at deltage, men mangler en makker, så tilmeld dig alligevel. Du vil så blive sat sammen med en anden ”single”.

Vi har jo kun den ene padelbane og disponerer kun over den i afgrænset tid, så derfor sættes der et loft på maksimum 16 deltagere. Tilmelding foregår efter først til mølleprincippet.

Forudsat 16 deltagere, starter vi med fire indledende kampe, hvor det er vind eller forsvind, der gælder. Dernæst to semifinaler, en bronzekamp og til sidst en finalekamp.

Bliver vi færre end 16 deltagere, tilpasses afviklingen efter antal spillere.

Klubben sørger for lidt frugt og vand undervejs.
Tilmelding med navn og medlemsnummer senest torsdag d. 23. maj til:
padel@gladsaxetennisklub.dk

GTK-tidsplan2018