klub

Her finder du de vigtigste nyheder fra GTK.

Husk at følge GTK på Facebook for at holde dig opdateret omkring daglig informationer.

Kære ungdomsspillere,

Som følge af det voldsomme regnvejr og aflysning af klubmesterskaberne for GTK ungdom i søndags, afholder vi i stedet klubmesterskaber for ungdom (11-18 årige):

Søndag 24. september kl 13:00 – 15:30

Afhængig af antal deltagere er det muligt der opdeles i to grupper efter alder. (f.eks. 11-13 år og 14-18 år) Tilmelding på liste ophængt i klubhus eller via mail til thomastaul@gmail.com / SMS til 23253569. Ved tilmelding oplys fornavn, efternavn og alder. ... See MoreSee Less

View on Facebook

Husk, tilmeldingsfrist til klubfest er nu på torsdag den 21/9 !

Peter ... See MoreSee Less

Kære seniormedlemmer

Lørdag d. 30. september spilles der klubmesterskabsfinaler

Kl. 10-14 er alle baner blokeret til klubmesterskaber.
Kl. 14-17 er bane 3 og 4 blokeret til klubmesterskaber

På de øvrige baner spilles der kl. 14-17 handicapturnering i forbindelse med klubfesten.

Finaler spilles som følgende:

Kl. 10 bane 2 HD+60
Kl. 10 bane 3 DS
Kl. 10 bane 4 HS B

Kl. 11 bane 2 MD B
Kl. 11 bane 3 MD A
Kl. 11 bane 4 DD A

Kl. 12 bane 2 MD+60
Kl. 12 bane 3 DD B
Kl. 12 bane 4 HD B

Kl. 13 bane 3 DD A
Kl. 13 bane 4 HS+60

Kl. 14 bane 3 HD A
Kl. 14 bane 4 HS A

Padelfinalen kan spilles på alle tidspunkterne

Vi håber alle kan spille på disse tider og vil have forståelse for at nogle kampe, kan blive længere end den afsatte tid.

Hvis en kamp bliver længere end 1 time, rykkes den efterfølgende kamp.

Har nogle af finaledeltagerne ikke mulighed for at spille på ovenstående tider, kan der spilles finaler på bane 3 og 4 i tidsrummet fra kl. 15-17 (besked til seniorudvalg om dette)

Alle finaler skal være færdigspillede senest d. 30. september. Ønskes en finale spillet før d. 30. september, bedes man også give besked om dette til seniorudvalget, og finaledeltagerne booker selv bane.

Vi håber på, at der vil komme mange tilskuere til finalerne og at vi får nogle spændende kampe.

Klubben serverer lidt snacks og drikkevarer på dagen.

Seniorudvalget ... See MoreSee Less

View on Facebook

Oliver Honoré sendte live på Gladsaxe Tennis Klubs tidslinje. ... See MoreSee Less

View on Facebook

Træningen er aflyst pga vejret. Dette gælder alle hold
Det vil sige at for dem som skulle have været til klubmesterskab i dag, spiller kampe på mandag i stedet for.

Til de store juniorhold husk der er klubmesterskab for jer søndag, så skriv jer på seddlen oppe ved klubben eller gennem opslaget her, i kommentarfeltet.

Jeg vil være ved tennisbanen idag fra kl 16 til 16.20 for at sikremig at ingen børn står der oppe og venter forgæves. ... See MoreSee Less

Hvor kan man melde sig til turneringen på søndag? ... See MoreSee Less

Er der træning i dag? ... See MoreSee Less

View on Facebook

Er der turnering på søndag dn 17, fra hvad tid? Hvor melder man sig til turneringen dn 30? Og hvornår starter vintertræningen? Hvor henne? Og hvad tid? ... See MoreSee Less

View on Facebook

Dagens dyst i Hellebæk. 88-67 til GTK. Vi slutter som et ubesejret hold. Er sgu lidt stolt af det her team. Fantastisk sæson. ... See MoreSee Less

Torsdag d. 7. september.
Der er ikke HUGO i dag. Alle baner er er oversvømmet

View on Facebook

Velkommen til GTK's nye hjemmeside!

Hej alle.

I forbindelse med Setpoint 2016 vil vi introducere den nye gladsaxetennisklub.dk
Kommentarer, ris og ros er velkommen!

I den øverste sektion vil I altid finde vigtige opdateringer fra klubbens ansvarlige og medlemmer.
I denne del vil vi annoncere de seneste nyheder og minde om kommende begivenheder.

Vel mødt!

Federico for GTK