Kontingent for 2018/19

Nu skal der betales kontingent for årets tennissæson, som strækker sig fra 1.5.2018 til 30.4.2019

Kontingentsatserne er følgende:
Juniorer og ungdom (ikke fyldt 25 år den 1. maj 2018) 400,- kroner
Seniorer (fyldt 25 år og derover den 1. maj 2018) 800,- kroner
Indskud ved indmeldelse kun for senior medlemmer 100,- kroner

Familierabat: 300 kr. for barn nr. 2, 300 kr. for barn nr. 3 o.s.v. (kræver samme bopæl).

Frist for indbetaling er senest den 1. maj 2018 for nuværende medlemmer.

Nye medlemmer

Nye medlemmer får meddelt betalingsfrist i forbindelse med indmeldelsen.
Det er vigtigt at ovenstående frist overholdes idet password til brug for banebookning slettes, hvis betaling ikke er registreret på dette tidspunkt, og genetablering vil i bedste fald tidligst kunne ske efter 1-2 uger.

Kontingentindbetaling

Kontingentet indsættes på klubbens konto: 0140 6872939472.
Husk at angiver navn og medlemsnummer, så vi kan finde din indbetaling.

Betaler du for dit barn, så skriv navnet på dit barn på indbetalingen, samt barnets medlemsnummer og ikke dit navn – det gør det lidt nemmere at registrere indbetalingen.

E-mail adresse og øvrige data
Vi bruger din E-mailadresse til fremsendelse af nyheder og Setpoint. Og vi bruger din registrerede postadresse, hvis Setpoint eller anden information udsendes på tryk. Såfremt der er ændringer i din postadresse, e-mail eller dit telefonnummer, så meddel venligst ændringen via mail til peter@vaever.com.

baner