Padeltennis

PADEL

Padel i Gladsaxe Tennis og Padel Klub er en helårsaktivitet. Lige så dejligt det kan være at spille padel en lun sommeraften, lige så friskt kan det være en kold vinterdag. Padelbanen er åben alle dage året rundt. Kun regn og sne kan sætte en stopper for fornøjelsen. Så prøv padel. Det er forbavsende nemt, hurtigt, ligner på mange måder tennis, men er samtidigt helt anderledes. Og så er det sjovt!

Adgang til padelbanen Som medlem af GTK kan du booke padelbanen på samme måde, som du kan booke tennisbanerne.

Log ind med dit medlemslogin på http://fastcourts.com/gladsaxe-tennis- klub/, vælg PADEL til venstre på siden, og fortsæt så på normal måde.

Du vil se, at GTK har begrænset brugsret til padelbanen. Det meste af tiden disponerer Gladsaxe kommune selv over banen. Desuden har Bagsværd Tennis Klub adgang til den i samme omfang som GTK.

GTK-medlemmer kan booke banen onsdage og torsdage kl. 16-21 og lørdage kl. 10-14.

MEN: Hvis banen ikke er i brug, har du ret til at spille på den, også på de tidspunkter hvor kommunen eller BTK disponerer over den. Ulempen ved dette er, at du ikke kan booke banen, men skal møde op for at se om den er ledig. I praksis har det vist sig, at padelbanen stort set altid er ledig udenfor GTK’s tider. Så prøv bare, hvis du vil spille padel på et tidspunkt, GTK ikke har brugsretten til banen.

padelkatcher

Padelbats og padelbolde

Der findes padelbats og bolde i klubhuset til fri afbenyttelse for klubbens medlemmer. Kommer du på et tidspunkt, hvor klubhuset er låst, fordi der ikke er klubaktiviteter i gang, kræves det dog, at du har anskaffet dig en nøglebrik til indgangsdøren.

En padelbold har samme størrelse som en tennisbold, men er lidt lettere. I mangel af padelbolde kan man sagtens spille med almindelige tennisbolde.

Links til padelregler

• Se en PDF fra International Padel Federation HER
  • British Padel (Regler) HER

Vil du vide mere om hvordan du bliver medlem af GTK?

Så klik her og læs mere.