Træning og turneringer

Træning for let øvede og øvede seniorer

Onsdage
Træningen er opdelt i 2 niveauer.
Let øvede : kl. 18:00 – 19:30
Øvede : kl. 19:30 – 21:00

Der er træning i følgende uger
Forår : uge 17-26 (25/4-27/6)
Efterår : uge 31-39 (1/8-26/9)

Lørdage
Træning for begyndere og let øvede (medlemmer over 18 år) Kl. 10:00 - 12:00
Trænere lørdag: Bent Kristensen og Peter Munk Ved træningen tages der fat på alle tennisspillets grundliggende elementer, og træningen er egnet både for dem, der er helt nye og let øvede spillere.

Der trænes i følgende uger:
Forår: uge 17-25 (28/4-23/6)
Efterår: uge 31-38 (4/8-29/9)

Intensiv træning

For øvede spillere tilbydes der tirsdage kl. 18-21 i maj/juni måned og august/september måned intensiv træning.

Træningen ledes af Ali Shabib i maj/juni.

På nuværende tidspunkt ved vi endnu ikke, hvem der skal varetage træningen i august/september måned.
Interesserede tilmelder sig de antal tirsdage, som ønskes enten mellem 18.00-19.30 eller 19.30-21.00.
Det koster 50 kr. pr. gang, som indbetales til kassereren, når seniorudvalget og Liselotte har fordelt de tilmeldte.
Man kan ikke regne med at få alle ønsker opfyldt, da der højst vil kunne være 6 spillere pr. træningspas.

Tilmelding på mail senest mandag d. 23. april.

Første gang tirsdag d. 1. maj og efter sommerferien tirsdag d. 7. august
Mailadresse: tilmelding@gladsaxetennisklub.dk

Husk tydeligt navn, klubnummer og mailadresse.

bane

Turneringer

DGI’s Søndagstræf

Der spilles 6 søndag formiddage, fra kl. 8.30-12.00, hvor der bliver mulighed for kampe mod spillere fra andre klubber i Nordsjælland. Der spilles på både udebane og hjemmebane. Et klubhold består af 4 herrer og 4 damer. Man mødes kl. 8.30 i den arrangerende klub, hvor der spises fælles morgenmad, og herefter spilles der herredouble, damedouble og mixdouble.

Denne turnering er forbeholdt øvede spillere (ikke nybegyndere) Seniorudvalget sætter sammen med Pia Bernth det bedste hold blandt de tilmeldte. Endelig kampprogram udsendes fra DGI midt i april, og alle seniormedlemmer vil herefter modtage en mail med spilletidspunkterne samt tilmeldingsprocedure. Ønsker man at deltage, tilmelder man sig hos Pia, hvor man skriver hvilke tidspunkter, man kan deltage. Mailadresse: piabernth@newmail.dk.

Gladsaxe tennisturnering

Vi håber, at der i 2018 bliver gennemført en turnering mellem de 3 tennisklubber i Gladsaxe. Sidste år arrangerede AB en turnering, de kaldte TIG cup i AB Hallen Nærmere besked på mail til seniormedlemmerne, når vi ved mere om dette.

Klubmesterskab

GTK 2018 Klubmesterskaber vil blive afviklet i løbet af august og september måned med finaler lørdag d. 29.9. Der vil som sidste år blive sat nogle tidsfrister på, hvornår 1. runde, 2. runde, osv. skal være færdigspillet. Der gennemføres evt. en lørdag eller søndag i august, hvor de indledende kampe kan spilles. Mere om det senere på mail til medlemmerne. Tilmelding kommer til at foregå via internettet som sidste år.

Ungdomsafdeling

Som tidligere vil der være træning mandag og onsdag i følgende perioder:

Forår : uge 17 - 26 (23. april – 27. juni)
Efterår: uge 33 - 39 (13. august – 26. september)

Mandage og onsdage kl. 16:00-18:00

Alle grupper træner samtidig, men er opdelt i følgende i 3 hold:

• 7-10 år - alle
  • 11-18 år - begyndere/let øvede
  • 11-18 år – øvede

Turneringer

Barn & voksen turnering

Søndag den 27. maj fra kl. 13:00-15:30
Klubbens klassiker, hvor ungdomsmedlemmerne spiller double med en voksen.
Den voksne behøver ikke være medlem. Klubben sørger for frugt, kage og drikkevarer.
Tilmeldingsliste opslås ved klubhus og på Facebook nogle uger forinden, og der uddeles naturligvis medaljer.

Forårsturnering

Mandag den 11. juni
Som noget nyt i år, vil denne turnering for klubbens egne spillere blive integreret i den almindelige træning.
Det vil give alle spillere mulighed for at deltage og både udfordre sig selv og deres kammerater.
Mere information kan fås hos din træner.

Klubmesterskaber

Onsdag 12. september kl. 16:00-18:00 (7-10 år)
Søndag 16. september kl. 13:00-15:30 (11-18 år)
Vi afrunder sæsonen med de traditionelle klubmesterskaber.
For de 7-10 årige vil det foregå i forbindelse med træningen.
For de 11-18 årige vil tilmeldingen ske via FB eller på ophængte lister ved klubhuset. Medaljer uddeles selvfølgelig.