Træning

Træning for begyndere og let øvede seniorer

Der er træning vinteren igennem i Bagsværds Skoles Boldhal

Lørdage fra 16:30 – 18:00

Start den 14. oktober 2017 og sidste gang d. 21 april 2018

Dog ikke træning på følgende datoer
21. oktober, 11. november, 23. og 30. december, 17. februar og 31. marts

Træningen varetages af Peter Munk
Træningen vil i lighed med udendørstræningen være en blanding af slagtræning og spiløvelser. Man møder bare op, når man kan.

Men send gerne tilmelding til petermunk95@gmail.com, så du kan få en mail, hvis der er ændringer undervejs.

Rita og Hugo

Vi har hver mandag og torsdag i hele udendørssæsonen spillet Rita og Hugo med stor succes og med mange deltagere hver gang. Første mandag og torsdag i hver måned har der været pizza og rødvin til 20 kr. efter spillet. Der spilles både dobbeltkampe og udfordring. Disse aktiviteter fortsætter også i kommende sommersæson.

I vinterhalvåret 2017/18 vil vi fortsætte med Rita hver mandag fra kl. 19.30-21.30 i Bagsværd Skoles boldhal. Som noget nyt i år vil vi tilbyde Hugo hver fredag fra kl. 16.30-18 også i Bagsværd.
Det er dog en forudsætning, at der kan skaffes tovholdere til både mandag og fredag.

Start mandag d. 9.oktober.

Intensiv træning

”Intensiv træning” for øvede spillere har igen i år været en succes.
Vi vil fortsætte denne træning også i den kommende udendørssæson, hvis der kan skaffes kvalificerede trænere.

Vi vil også gerne kunne tilbyde intensiv træning i vintersæsonen, men det er meget vanskeligt at skaffe indendørs baner.

GTK arbejder sammen med de 2 andre tennisklubber i Gladsaxe Kommune for at få bygget en tennishal i kommunen. Gladsaxe er en af de få store kommuner i Danmark, der ikke har en tennishal.

Ungdomsafdeling

Husk vi er allerede startet indendørs.
Det foregår i Bagsværd Skoles boldhal, Bagsværd Hovedgade 62.

Vi træner lørdage på flg tider
13.00-14.00: 7-10 årige
14.00-15.15: 11-18 årige begyndere/let øvede
15.15-16.30: 11-18 årige øvede

Den 11. november dog således
Kl. 15.00-16.00: 7-10 årige
Kl. 16.00-17.00: 11-18 årige begyndere/let øvede
Kl. 17.00-18.00: 11-18 årige øvede

Vi starter første gang lørdag den 7. oktober 2017
og slutter af lørdag 21. april 2018

Der er ingen træning på følgende dage
21. oktober (efterårsferie)
23. & 30. december (juleferie)
17. februar (vinterferie)
31. marts (påskeferie)

Spørg din træner hvis du er i tvivl om, hvilket hold du skal møde op på.
Trænerne glæder sig til at se jer de næste mange lørdage!

Turneringer

Søndagstræf – pokalen hjem i skabet!
Vi går efter pokalen ... det blev klart meldt ud ved sæsonstart, da de vinterhvide lemmer og de flotte nye T-shirt fra Søborg Tømmerhandel blev luftet i den første kamp allerede i maj, da holdet indledte turneringen. Seks kampe skulle holdet igennem frem til afslutningen midt i september.

Og hvilke kampe!
Vores søndagstræf-hold gik ubesejret gennem turneringen og vandt det hele både ude og hjemme med den imponerende score 623 vundne partier mod 304 i de seks runder. Det svarer til, at hver eneste spillet match blev vundet med ca. 9-4 – altså ikke til at hamle op med for modstanderne.

Det betød, at Rudersdal, sidste års vinder, pænt måtte aflevere pokalen til årets bedste hold – nemlig os fra GTK (vi er ikke til at slå), så pokalen kom hjem til Gladsaxe, hvor den pynter det næste års tid.
Nu har vi ført pokalen hjem i skabet tre gange i løbet af de sidste fire år – lad os gøre det næste år også!