Om Gladsaxe Tennis og Padel Klub

I GTK har vi en bestyrelse bestående af 10 frivillige medlemmer.

Bestyrelsen arbejder for at klubben og dens medlemmer får de bedste forhold og den bedst mulige klub.

Vi arbejder for at skabe et socialt miljø hvor arrangementer som kombinerer sport og hygge på og uden for banerne er i højsædet.

Vi arbejder også på hvordan klubben bedst muligt udvikler sig; nye baner, nye aktiviteter, bedre faciliteter med mere.

Vores mål og vision er at være en klub for bredden med mange sociale arrangementer hvor medlemmerne får gode oplevelser.

Det har stor betydningen for bestyrelsen, at medlemmerne har det godt og stemningen på og uden for banerne er god.

Der skal bære plads til alle, om man er nybegynder, turneringsspiller og alt i mellem dér. Vi samles nemlig alle med den fælles interesse for sporten.

Oliver Legarth Honoré – Kontakt: formand@gladsaxetennisklub.dk

Anders Roy Christiansen

Cheftræner, Ungdomsudvalgsformand & Bestyrelsesmedlem
Tobias Ovi – Kontakt: uformand@gladsaxetennisklub.dk