COVID-19 disclaimer.
Kære nye medlemmer,
I gøres opmærksomme på at alle aktivitet fra GTK's side er aflyst, frem til det igen er forsvarligt at mødes.
Indtil videre har kommunen sagt at banerne gerne må benyttes (Dette kan ændre sig, hvis de melder anderledes ud).
Det vil sige at der ikke vil være træning, "fællesspil" eller andet som klubben har ansvaret for, før det igen er forsvarligt.
Der vil løbende komme informationer via mail og facebook.

OBS!
Når du indmelder dig i Gladsaxe Padel og Tennis Klub, accepterer du samtidig klubbens privatlivspolitik, som er beskrevet her

Fuldt medlemskab giver mulighed for både at spille, træne og booke baner indenfor både Tennis og Padel

Padel medlemskab giver kun mulighed for at spille, træne og booke baner indenfor Padel

Når du har indsendt en indmeldelsesblanket vil du modtage et medlemsnummer samt en opkrævning via mail.

*Der er et oprettelses gebyr på 100 kr. for Senior medlemmer.

*Familierabat: Der gives familierabat ved indmeldelse af mere end ét barn når
minimum én forældre er Senior medlem.
Rabatten er 300 kr. pr. barn startende fra barn nr. 2.

Vil du være medlem af GTK?

Udfyld venligst nedenstående indmeldelsesformular: