Nyderher

Her er de vigtigste nyheder fra GTK

Husk at følge GTK på Facebook for at holde dig opdateret omkring daglig informationer.

Ekstraordinær generalforsamling

Gladsaxe Tennis og Padel Klub den 7. januar 2020 kl. 19.30

Der indkaldes hermed til ekstraordinær generalforsamling i Gladsaxe Tennis og Padel Klub tirsdag den 7. januar 2020 kl. 19.30. Indkaldelsen sker på baggrund af det ikke lykkedes at finde en formand for klubben på den ordinære generalforsamling i november 2019.

Det er naturligvis rigtig vigtigt at det lykkes for klubben at finde en formand. Bestyrelsen er derfor stadig meget interesserede i at høre fra folk, der kunne tænke sig at træde til og påtage sig den vigtige opgave for klubben.

Hvis du på nogen måde tror, at det kunne være en opgave for dig, så må du meget gerne kontakte bestyrelsen for at høre mere (helt uforpligtende). Eventuelt, hvis du kender nogen relevante til opgaven, må du også meget gerne opfordre dem til at kontakte os for at høre mere.

Dagsorden
1. Valg af dirigent.
2. Valg af formand.
3. Eventuelt.

Kontakt
Næstformanden kan kontaktes på anders@roysoft.dk og ellers kan du altid snakke med hvem end du kender fra bestyrelsen.

KLUBFEST 2019

Afholdes d.28.9. - Yderligere info følger.

GTK tidsplan 2019

Kommer snart.

GTK tidsplan 2019 kommer snart.

Tennissportens dag

Den 4. maj kl. 10-12 afholder vi ligesom mange andre tennisklubber Tennissportens dag i samarbejde med DGI. Hos os med følgende program for klubbens medlemmer og for de potentielle nye medlemmer, som måske dukker op:

På padelbanen samt på bane 1, 2 og 3 er der fællesspil for alle (børn, ungdom og voksne medlemmer uanset niveau + potentielt nye medlemmer) På bane 4 og 5 er der slagværksted (instruktion på bane 4 / øvelse med boldmaskine på bane 5)

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: An access token is required to request this resource.
Type: OAuthException
Solution: See here for how to solve this error

klub