Seniortræning

Den nye træning

I Gladsaxe tennis- og padelklub har vi i år valgt at ændre måden vi træner på.

I løbet af corona blev vores normale “drop-in”-træning til tilmelding med max 4 spillere om onsdagen ændret, for at følge kravene fra myndighederne.

Nu hvor landet igen åbner, har vi valgt ikke at gå tilbage til “drop-in” da mange, som har fået træning, var glade for tilmeldingen.
Men selvom vi ikke går tilbage til “drop-in”, skal der være rig mulighed for at alle kan træne. Derfor bliver træning ændret fra 1/7 til følgende:

• Der vil i GTK nu være 5 niveauer, der styre hvilke træninger man kan tilmelde sig
  • Tilmelding sker for 1 uge af gangen og åbner søndage klokken 18 (fx. søndag d. 28/6 åbner tilmelding for både onsdag d. 1/7 og søndag d. 5/7)
  • Der vil være plads til 6 mennesker på hvert hold.

Herunder kan beskrivelserne af de forskellige niveauer ses:

Niveau 1

Har minimal erfaring med tennis og har behov for instruktioner og hjælp til de grundlæggende greb og slag

Niveau 2

Niveau 3

Har spillet tennis før og har styr på basis greb som forhånd, baghånd og serv samt kender til forhånd- og baghåndsflugtning og smash og kan udfører disse slag i nogenlunde grad. Med nogenlunde grad menes at man er i stand til at få bolde over nettet 10 gange i træk under træning

Niveau 4

Har spillet i flere år og kender til og har helt styr på de forskellige greb typer og slag og kan udfører disse i stabil grad. Man kan uden problemer slå med en modspiller og få bolden over mere end 20 gange mod en modspiller

Niveau 5

Har spillet i flere år og kender til og har helt styr på de forskellige greb typer og slag og kan udfører disse i stabil grad med god teknik – dette er for spilleren hvor teknik og slag kun skal finpudses.

Selve træningen

I første omgang prøver man som medlem selv at finde sit korrekte niveau ud fra beskrivelserne ovenfor.
Når man har fundet sit niveau tilmelder man sig træningen igennem linket nedenfor:

• Spillere på niveau 1 skal ikke tilmelde sig træning da de har træning lørdage uden tilmelding.
  • Spillere på niveau 2 må både tilmelde sig de træningstider som er frigivet til deres niveau (“Niveau 2” eller “Niveau 2 & 3”).
  • Spillere på niveau 3 må tilmelde sige de træningstider som er frigivet til deres niveau (“Niveau 3” eller “Niveau 2 & 3”).
  • Spillere på niveau 4 må tilmelde sige de træningstider som er frigivet til deres niveau (“Niveau 4” eller “Niveau 5 & 4”).
    Dog har niveau 5 spillerne første ret til trænings tiderne kaldet “Niveau 5 & 4”
  • Spillere på niveau 5 må tilmelde sige de trænings tider som er frigivet til deres niveau (“Niveau 5 & 4”)

Vores kompetente trænerne vil i løbet af træningerne hjælpe spillere med at finde deres niveau. Både hvis folk har valgt forkert eller er blevet bedre og kan avancere til næste niveau.
Trænerne har altid sidste ord når det kommer til niveauinddeling.

Tilmelding af træning

Tilmelding sker ved at klikke på den ønskede uge når den er frigivet (søndag kl 18 ugen før)
Er man niveau 1 kan man deltage i lørdagstræningen. For at læse mere om denne træning; klik her