Udvalg

For uden Bestyrrelsen har vi i GTK nedsat 3 udvalg til at fokusere på forskellige områder af GTK.
De 3 udvalg er Ungdoms træning, Senior Træning og padel.

Seniorudvalget.

Senior udvalget består af Mick Storm, Michael G og Ralf Ostrowski.
De har ansvaret for at planlægge veteran tennis, Klubmesterskabet mm.

Ungdomsudvalget

Udvalget består af ungdomsformand og Cheftræner Tobias Ovi, og ungdomsudvalgsmedlemmerne Thomas Taul, Mia Ehlers og Ole Bech-Petersen.

De har ansvaret for at planlægge aktiviteter for vores ungdomsspillere. Blandt andet er der planlagt en tennisweekend til Båstad d. 19.-21. marts 2021!

Padeludvalget

Padeludvalget er vores seneste udvalg og tager sig af alle aktiviteter inden for padel.
Padel er en relativ ny sport i Danmark og er en skøn blanding mellem tennis og squash.

Der bliver arbejdet på flere baner i Gladsaxe, så endnu flere kan beskæftige sig med sporten.

Udvalget består af Padeludvalgsformanden Marieta Ivanova og udvalgsmedlem Inger Poulsen.