Padel

I Gladsaxe Tennis og Padel Klub har vi en udendørs padelbane til rådighed, der kan bruges året rundt, når der ikke ligger vand og sne. Som medlem af klubben har du fri mulighed for at booke ledige tider – se mere under Banebooking. Der kan lånes padelbat og bolde i klubhuset – det kræver dog du har adgang til klubhuset. Vi har i klubben et specielt medlemsskab til dig, der kun ønsker at spille padel, og ikke ønsker at spille tennis. Se mere på Bliv medlem.

Træning 2022

Træning

Desværre har det ikke været muligt af finde en træner for perioden op til sommerferien.
Vi håber, at vi efter sommerferien kan byde vores tidligere træner, Anna, velkommen tilbage efter barsel.

Om træneren

Anna har mange års erfaring og uddannelse foruden sportslige resultater: Dansk Tennis Forbund udvidende træneruddannelser * 2011,  Diplomtræneruddannelse * 2014, Padel introduktionskursus * 2018, Course FIP Padel Instructor level 1 * 2019. Hun har desuden spillet Elite og 1. division holdkampe I tennis * 2017, været udtaget til det Danske Padel Landshold * 2018-2019 og er Dansk Padel mester sammen med makker Liv Deleuran-Skjold *2018-2019.

Arrangementer

For sommersæsonen 2022 er der indtil videre planlagt følgende arrangementer. Nærmere detaljer følger, når vi kommer tættere på. Tilmelding og evt. betaling  vil foregå via Sportion.

• Padeltræf for mix par- søndag 12. juni.
    • Der spilles Americano for mix par (dvs. 1 dame og 1 herre) i 2 grupper for hhv begyndere/let øvede og øvede. Første gruppe starter kl. 10; anden gruppe 12.30. Vi starter med  fællesspising i begge grupper. Tilmelding via sportion – begge spillere i parret skal meldes til individuelt, og så kan I skrive i kommentarfeltet, at I gerne vil spille sammen. Og har du ikke på forhånd en makker, så meld dig bare alene, og så vil vi sætte 2 sammen til et makker par.
  • Klubmesterskaber i perioden  10. – 24. september
  • Klubfest 24. september

Om padel

Padelbats og padelbolde

Der findes padelbats og bolde i klubhuset til fri afbenyttelse for klubbens medlemmer. Kommer du på et tidspunkt, hvor klubhuset er låst, fordi der ikke er klubaktiviteter i gang, kræves det dog, at du har anskaffet dig en nøglebrik til indgangsdøren.

En padelbold har samme størrelse som en tennisbold, men er lidt lettere. I mangel af padelbolde kan man sagtens spille med almindelige tennisbolde.

Links til padelregler

Se en PDF fra International Padel Federation HER