Padel

I Gladsaxe Tennis og Padel Klub har vi en udendørs padelbane til rådighed, der kan bruges året rundt, når der ikke ligger vand og sne. Som medlem af klubben har du fri mulighed for at booke ledige tider – se mere under Banebooking. Der kan lånes padelbat og bolde i klubhuset – det kræver dog du har adgang til klubhuset. Vi har i klubben et specielt medlemsskab til dig, der kun ønsker at spille padel, og ikke ønsker at spille tennis. Se mere på Bliv medlem.

Træning

I Gladsaxe Tennis og Padel Klub har vi fornøjelsen af at have Anna Dabrowski som vores hovedtræner i padel. Padeltræningen finder sted tirsdage og onsdage fra kl. 17.00-21.00.

Træningen er a én times varighed i intervallerne: 17:00-18:00, 18.00-19.00 og 20.00-21.00, hvor der vil være op til 4 deltagere pr. træning. For at opnå optimal træning for alle deltagere skal man sørge for at melde sig på det rigtige hold – er du i tvivl om dit niveau kan du selv vurdere ved din første tilmelding, og så spørge træneren til råds.

Sådan tilmelder du dig træningen

Tilmelding til padeltræningen foregår via Sportion.dk. Her finder du de forskellige niveauer under “Tilmelding”. Det koster 50kr pr. gang at deltage, som betales ved tilmelding. Beløbet kan ikke refunderes ved afbud.

Om træneren

Anna har mange års erfaring og uddannelse foruden sportslige resultater: Dansk Tennis Forbund udvidende træneruddannelser * 2011,  Diplomtræneruddannelse * 2014, Padel introduktionskursus * 2018, Course FIP Padel Instructor level 1 * 2019. Hun har desuden spillet Elite og 1. division holdkampe I tennis * 2017, været udtaget til det Danske Padel Landshold * 2018-2019 og er Dansk Padel mester sammen med makker Liv Deleuran-Skjold *2018-2019.

Arrangementer

Vi prøver at holde en før sommerferien (dato kommer senere), hvor der ikke er padeltræning. Hvis det bliver en succes, så holder vi en til efter sommeren. Mere information kommer senere.

Om padel

Padelbats og padelbolde

Der findes padelbats og bolde i klubhuset til fri afbenyttelse for klubbens medlemmer. Kommer du på et tidspunkt, hvor klubhuset er låst, fordi der ikke er klubaktiviteter i gang, kræves det dog, at du har anskaffet dig en nøglebrik til indgangsdøren.

En padelbold har samme størrelse som en tennisbold, men er lidt lettere. I mangel af padelbolde kan man sagtens spille med almindelige tennisbolde.

Links til padelregler

Se en PDF fra International Padel Federation HER