Padel

GTK har fortsat de samme rettighedsbegrænsninger til banen som sidste år - og den samme ret til bare at tage den i brug, når ingen af de andre ”rettighedshavere” bruger den.

På klubbens banebookingssystem fremgår det, hvornår du som GTK-medlem kan booke banen.

Sandsynligheden er stor for, at banen er tilgængelig også på de tider, du ikke kan booke den. Padelbats og bolde ligger i klubhuset til fri afbenyttelse for medlemmer af klubben.

Padeltræning

I Gladsaxe tennis og padel klub har vi fornøjelsen af at have Anna Dabrowski som hovedtræner.
Anna har mange års erfaring og uddannelse foruden sportslige resultater.

Dansk Tennis Forbund udvidende træneruddannelser * 2011

Diplomtræneruddannelse * 2014

Padel introduktionskursus * 2018

Course FIP Padel Instructor level 1 * 2019

SPORTSLIGE RESULTATER

Elite og 1. Division holdkampe I tennis * 2017

Udtaget til det Danske Padel Landshold * 2018-2019

Dansk Padel mester sammen med makker Liv Deleuran-Skjold *2018-2019

TRÆNINGSTIDER:

Padel træning er i GTK om tirsdagen,

• Juniorer træner fra 17-18
  • senior træner fra 18-21.

Træningen bliver af én times varighed i intervallerne: 17:00-18:00, 18.00-19.00 og 20.00-21.00, hvor der vil være op til 4 deltagere pr. træning. For at opnå optimal træning for alle deltagere vil vi så vidt muligt niveauopdele deltagerne. For at tilmelde dig skal du skrive, hvilke dage du kan deltage (og evt. tidsrum), antal gange du vil deltage og dit niveau (begynder, let øvet, øvet).

Det koster pr. deltager pr. gang 50 kr., som indbetales til kassereren, når træningerne er blevet fordelt.

Man kan ikke regne med at få alle ønsker opfyldt, da der højst vil være 4 spillere pr. træningstime. Tilmelding til Padel træning i maj/juni skal ske per mail senest (20. april). Mailadresse: padel@gladsaxetennisklub.dk. Husk tydeligt navn, medlemsnummer, mail-adresse, niveau (begynder, let øvet, øvet), datoer og maks. antal gange.

Der kommer en anden tilmelding senere i sæsonen til de træningstider som ligger i efteråret.

LØRDAGSTURNERING

Vi forsøger at fortsætte traditionen med klubbens padelturnering

Vi prøver at holde en før sommerferien (dato kommer senere), hvor der ikke er padeltræning. Hvis det bliver en succes, så holder vi en til efter sommeren. Mere information kommer senere.

padelkatcher

Padelbats og padelbolde

Der findes padelbats og bolde i klubhuset til fri afbenyttelse for klubbens medlemmer. Kommer du på et tidspunkt, hvor klubhuset er låst, fordi der ikke er klubaktiviteter i gang, kræves det dog, at du har anskaffet dig en nøglebrik til indgangsdøren.

En padelbold har samme størrelse som en tennisbold, men er lidt lettere. I mangel af padelbolde kan man sagtens spille med almindelige tennisbolde.

Links til padelregler

• Se en PDF fra International Padel Federation HER
  • British Padel (Regler) HER

Vil du vide mere om hvordan du bliver medlem af GTK?

Så klik her og læs mere.