Padel

I Gladsaxe Tennis og Padel Klub har vi en udendørs padelbane til rådighed, der kan bruges året rundt, når der ikke ligger vand og sne.

Som medlem af klubben har du fri mulighed for at booke ledige tider – se mere under Banebooking.

Der kan lånes padelbat og bolde i klubhuset – det kræver dog du har adgang til klubhuset (brik bestilles via Sportion mod et depositum på 150 kr.)

Vi har i klubben et specielt medlemsskab til dig, der kun ønsker at spille padel, og ikke ønsker at spille tennis. Se mere på Bliv medlem. Bemærk dog, at der pga af stor belægning på vores padelbane er stoppet for yderligere tilgang af padel senior medlemmer indtil begyndelsen af 2023, hvor vi vil vurdere situationen igen.

Træning sommersæsonen 2022

Padel træning efter sommerferien 2022

GTK har netop engageret Mickey Oliver til at give padel træning her efter sommerferien. Mickey er både en erfaren padel spiller og padel træner og har endvidere et ønske om også at få padel udbredt i padel klubber rundt om i Danmark.

Træningen vil foregå om onsdagen, og vi starter onsdag den 10. august og sidste træningsaften vil være 12. oktober. Træningen er hver onsdag delt op i 3 hold med hver op til 4 deltagere:
  • Begyndere: 17 – 18
  • Let øvede: 18 – 19
  • Øvede: 19 – 20
For at opnå optimal træning for alle deltagere skal man sørge for at melde sig på det rigtige hold – er du i tvivl om dit niveau kan du selv vurdere ved din første tilmelding, og så spørge træneren til råds.

Sådan tilmelder du dig træningen

Tilmelding til padel træningen foregår via Sportion.dk. Her finder du de forskellige padel træningshold under “Tilmelding” – 3 hold pr uge.  De enkelte hold kan tilmeldes op til 15 dage før selve træningen. Det koster 80 kr. pr. gang at deltage, som betales ved tilmelding. Beløbet kan ikke refunderes ved afbud.

For at sikre os at der ikke kommer til at blive tomme pladser i tilfælde af afbud, vil vi vedligeholde en venteliste med navne på medlemmer, der gerne vil tilbydes ledige pladser. Hvis du er interesseret i at komme på en venteliste, så skriv til pformand@gladsaxetennisklub.dk.

Arrangementer sommersæsonen 2022

For sommersæsonen 2022 er der indtil videre planlagt følgende arrangementer. Nærmere detaljer følger, når vi kommer tættere på. Tilmelding og evt. betaling  vil foregå via Sportion.

• Padeltræf for mix par- søndag 12. juni.
    • Der spilles Americano for mix par (dvs. 1 dame og 1 herre) i 2 grupper for hhv begyndere/let øvede og øvede. Første gruppe starter kl. 10; anden gruppe 12.30. Vi starter med  fællesspising i begge grupper. Tilmelding via sportion – begge spillere i parret skal meldes til individuelt, og så kan I skrive i kommentarfeltet, at I gerne vil spille sammen. Og har du ikke på forhånd en makker, så meld dig bare alene, og så vil vi sætte 2 sammen til et makker par.
  • Vinsmagningsturnering (27. august)
    • Der afholdes hyggeturnering fra 15-18 inden at der starter vinsmagning kl. 18. Nærmere detaljer her.
  • Klubmesterskaber i perioden  10. – 24. september
    • Find nærmere detaljer her
    • Tilmelding er åben fra 3. august til og med 26. august
  • Årlig klubfest (24. september)
    • Klubfesten starter lørdag den 24. september kl 18 i lokalerne øverst i den grå bygning ud mod fodboldtræningsbanerne (skråt over for padelbanen – mødelokale S ).
    • Vi starter med at byde på en velkomstdrink, og derefter bliver der serveret noget godt at spise og drikke, masser af kulinariske oplevelser, vand og øl, og vin.
    • Der vil i løbet af aftenen være lidt underholdning, og efter maden vil man have mulighed for at slå sig løs på dansegulvet, hvor der vil være musik til alle aldersgrupper. Præmierne til klubmestrene vil også blive uddelt.
    • Tilmelding foregår som sædvanlig via Sportion og deltagelse koster 200 kr pr person. Tilmeldingsfrist er søndag den 18. september kl. 18.

Om padel

Padelbats og padelbolde

Der findes padelbats og bolde i klubhuset til fri afbenyttelse for klubbens medlemmer. Kommer du på et tidspunkt, hvor klubhuset er låst, fordi der ikke er klubaktiviteter i gang, kræves det dog, at du har anskaffet dig en nøglebrik til indgangsdøren.

En padelbold har samme størrelse som en tennisbold, men er lidt lettere. I mangel af padelbolde kan man sagtens spille med almindelige tennisbolde.

Links til padelregler

Se en PDF fra International Padel Federation HER