Ungdom - Træning

I GTK tilbyder vi en række af forskellige træningsaktiviteter for vores ungdomsspillere. Fra i år skal man tilmelde sig sit hold, for at deltage, som sker på sportion.dk. Her skal man også tilmelde sig alle aktiviteter man deltager i. Udendørssæsonen forløber sig fra uge 17 – 41 (før sommerferien i uge 17 – 25 og efter sommerferien i uge 32-41).

Vi har fire forskellige træningshold for ungdomsspillerne. Spillerne er inddelt på hold ud fra en sammensætning af deres alder, fysik, niveau og det sociale. De fire hold er opdelt således:

Rød bold. Mandage 16.00-17.00 og onsdage 17.00-18.00.
Orange bold. Mandage 15.00-16.00 og onsdage 16.00-17.00.
Grøn bold. Mandage 16.00-18.00 og onsdage 16.00-18.00.
Gul bold. Mandage 17.00-19.00 og torsdage 16.00-18.00.

Herudover har vi i år to nyheder:

Familietennis. Foregår lørdage fra 9.00-10.00. Familietennis er et tilbud for 5-8 årige børn og deres forældre (eller bedsteforældre og lign.). Det handler i høj grad om motorik og leg, men har også øvelser med ketcher og bold. For at deltage skal blot barnet være medlem af klubben.

A-træning. Torsdage 16.00-18.00. A-træning er for alle gul bold spillere, samt grøn bold spillere, som spiller holdkamp for klubben. Træningen har et ekstra fokus på kamptaktisk træning.

Har du spørgsmål?

Er man interesseret i at vide mere om ungdomstræningen og -afdelingen i GTK, så kontakt cheftræner og ungdomsformand Tobias Ovi på mail uformand@gladsaxetennisklub.dk.

Arrangementer og turneringer

Pizza-aftener efter træning.
Der er pizza for alle juniorer og deres forældre på følgende datoer: 17/5, 21/6, 16/8 og 13/9.
Dette er gratis for alle juniormedlemmer og koster 20kr pr. familiemedlem som deltager. Man skal tilmelde sig aftenen før på Sportion. Her sker betaling også.

Dags-camps for Rød/Orange bold 19/6 og 21/8 fra kl 10-16
Som noget nyt i år vil vi afholde nogle dags-camps for rød bold og orange bold. Den vil stå på en masse tennis med træning, spil og lege. Pris for deltagelse er 100kr og inkluderer frokost. Tilmelding sker på Sportion.

Voksen/barn arrangement
Søndag d. 6. juni kl 14:00-16:00
Søndag d. 6 juni afholder vi voksen/barn arrangement i stedet for træning! Dette er for Grøn bold og Gul bold. Konceptet er, at man tager en voksen under armen, og kommer op og spiller nogle hyggekampe med andre par. Det kan være ens forældre, ældre søskende, bedsteforældre, nabo eller andet. Det er på ingen måde et krav, at man er medlem af klubben som voksen eller har erfaring med tennis overhovedet! Trænerne sørger for gak og løjer, så alle nok skal få det sjovt! Hvis det ikke lykkes at finde en voksen at spille med, vil der være trænere til rådighed også, og ellers finder vi en løsning. Det handler ikke om at vinde – men om at have en sjov eftermiddag med de andre fra klubben! I løbet af eftermiddagen vil der være forfriskninger i form af frugt, kage og saft.
Tilmeldingsfrist er lørdag den 4. juni kl 23:59, og sker via Sportion.

Mandag d. 7. juni kl 16:00-18:00
Mandag den 7. juni afholder vi voksen/barn arrangement i stedet for træning! Dette er for Rød bold og Orange hold. Konceptet er, at man tager en voksen under armen, og kommer op og spiller nogle hyggekampe med andre par. Det kan være ens forældre, ældre søskende, bedsteforældre, nabo eller andet. Det er på ingen måde et krav, at man er medlem af klubben som voksen eller har erfaring med tennis overhovedet! Trænerne sørger for gak og løjer, så alle nok skal få det sjovt! Hvis det ikke lykkes at finde en voksen at spille med, vil der være trænere til rådighed også, og ellers finder vi en løsning. Det handler ikke om at vinde – men om at have en sjov eftermiddag med de andre fra klubben! I løbet af eftermiddagen vil der være forfriskninger i form af frugt, kage og saft.
Tilmeldingsfrist er lørdag den 5. juni kl 23:59, og sker via Sportion.

Klubmesterskaber

Vi afrunder sæsonen med de traditionelle klubmesterskaber.

Mandag d. 6. september kl. 16.00-18.00
Denne dag er det rød og orange bold spillerne, der skal spille små kampe mod hinanden. Det foregår i forbindelse med træningen, og der uddeles selvfølgelig medaljer til de tre mest vindende spillere.

Søndag d. 5. september kl. 13.00-16.00
Her spiller grøn og gul bold. Der bliver sendt information ud via Facebook og mail nogle uger forinden. Og der er medaljer og andre fede præmier på spil.

TENNISTURNERINGER UDEN FOR KLUBBEN FOR ALLE!

Har du lyst til at spille stævner i weekenden mod andre tennisspillere på din alder? Så hør din træner ad og find ud af hvad der rører sig! Der er stævner nærmest hver weekend i Københavns-området. Der er stævner med alle boldtyper og alle niveauer, med single-kampe og double-kampe. Så der er frit slag! Det er altid fedt at tage med en eller flere tenniskammerater ud og få en fed oplevelse med kampspil.