Ungdom

Tennis og kammeratskab

Når du er medlem af Gladsaxe Tennis og Padel Klub (GTK), bliver du medlem af en forening, der vil en som menneske. Ikke bare som spiller, medlem eller kunde – men menneske. For i GTK er der plads til både at spille tennis og til at dyrke det sociale fællesskab. Du er altid velkommen til at hænge ud i vores hyggelige klubhus, der kunne ske at blive dit andet hjem. Her møder du børn i forskellige aldre – og tænk engang; de kan blive dine venner.

Plads til udvikling

I GTK ser vi hele mennesket. Vores ungdomsafdeling er meget mere end en fantastisk forhånd og medaljer hver anden weekend. Du lærer at fejre og fejle, vinde og tabe i trygge rammer. Derigennem udvikler du dig, både som spiller og menneske.

Træning

GTK tilbyder en række forskellige træningsaktiviteter for vores ungdomsspillere. Vi har fem forskellige træningshold. Spillerne er inddelt på hold ud fra en sammensætning af deres alder, fysik, niveau og især det sociale. Holdene er opkaldt efter den boldtype man spiller med på holdet, som også er den boldtype, der passer bedst til spillerne for at få mest glæde og succes ved spillet.

Tilmeld dig træning på sportion.dk

Når du er meldt ind i klubben, foregår tilmeldingen til træning, aktiviteter og arrangementer via sportion.dk

Holdenes opdeling

 • Rød bold  – Hold for børn fra ca. 6 -10 år. Vi spiller på halv banestørrelse.
 • Orange bold – Hold for børn fra ca. 8-13 år. Vi spiller på 3/4 banestørrelse.
 • Grøn bold – Hold for børn 13-18 år. Vi spiller på fuld bane.
 • Gul bold – Hold for de mest øvede børn/unge i alderen 14-18 år. Vi spiller på fuld bane og med klassiske gule bolde.
 • Familietennis – Hold for de 3-7 årige børn og deres forældre, bedsteforældre eller lignende. Det handler i høj grad om motorik og leg, samt øvelser med ketcher og bold gennem en historiefortællende tennistime. For at deltage skal blot barnet være medlem af klubben.

Tennis for 18-25 årige – Ungsenior

Er du mellem 18 og 25 år? Så er der denne vinter mulighed for at genfinde eller finde tennisketcheren frem for første gang nogensinde, hvis du er helt ny eller har spillet lidt “dengang du var barn”, og har lyst til at få noget træning med nogle jævnaldrende.
Det foregår hver søndag kl. 17-18 udendørs hele vinteren. Klubben stiller ketchere og bolde til rådighed.
Tilmelding er også her gennem sportion.dk.


Vi har to træningssæsoner

Tennissæsonen er inddelt i en sommersæson og en vintersæson. Sommersæsonen løber fra uge 17 til omkring uge 41. Vintersæsonen løber fra uge 43 til 16. I skoleferierne vil træning være aflyst.

Vintersæsonen (uge 43 til 16)
 • Rød bold – Kan træne to gange om ugen: Mandag kl. 17-18 på Gladsaxe Tennisklubs udendørsbaner og lørdag kl. 14-15 i boldhallen på Bagsværd Skole.
 • Orange bold – Kan træne tre gange om ugen: Mandag & Onsdag kl. 16-17 Gladsaxe Tennisklubs udendørsbaner eller søndag kl. 12-13:30 i Grønnemose skoles store hal.
 • Grøn bold – Kan træne 2 gange om ugen:  Onsdag kl. 15-16 ELLER 17-18:30 på Gladsaxe Tennisklubs udendørsbaner og søndag kl. 13:30-15 i Grønnemose skoles store hal.
 • Gul bold – Kan træne to gange om ugen: Hver mandag kl. 16-18 og hver anden søndag kl. 16-17 udendørs på Gladsaxe Tennisklubs udendørsbaner.
 • Familietennis – Træner søndag kl. 11-12 udendørs på Gladsaxe Tennisklubs tennisbaner.

Som medlem får du et endnu bedre overblik over træning, stævner og sociale arrangementer på Sportion under “Mine aktiviteter” og “Tilmelding”.

Kontakt trænerteamet ved spørgsmål til træning på traening@gladsaxetennisklub.dk

 
Sommersæsonen (uge 17 til uge 41)

Al træning foregår på Gladsaxe Tennisklubs udendørsbaner.

 • Rød bold spiller mandag og onsdag kl. 17-18
 • Orange bold spiller mandag og onsdag kl. 16-17
 • Grøn bold spiller mandag og onsdag kl. 16-18
 • Gul bold spiller mandag kl. 16-18 og torsdag kl. 17-19
 • Familietennis spiller lørdag kl. 9-10

Bemærk, at vi fra slutningen af august har måttet lukke for yderligere tilmeldinger til hverdagsholdene – dvs. rød, orange, grøn og gul bold -, da alle hold er overtegnede. Der er mulighed for at komme på venteliste ved at sende mail til ungdomsudvalget på uformand@gladsaxetennisklub.dk.

Arrangementer og turneringer 2023

I GTK satser vi på det sociale. Derfor kan du deltage i flere sociale arrangementer om måneden. Alle arrangementer og aktiviteter kan også løbende ses på sportion.dk. 

Fællesspisning og Funky Freitag

Én gang om måneden har vi enten fællesspisning eller Funky Freitag. Formålet er, at ungdomsspillerne kan mødes og hygge sig OM og ikke FOR tennis. Alt dette for at skabe nogle stærkere relationer og skabe venskaber på og uden for tennisbanen.

Til fællesspisning henter vi enten pizza eller griller, og hygger i klubhuset. Når der er Funky Freitag, mødes vi om en aktivitet, f.eks. bowling eller trampolinpark – enten med eller uden spisning.

Dags-camps for Rød og Orange bold

På vores dags-camps kan du bruge en hel dag sammen med dine tenniskammerater. Vi skal øve en masse tennis og alt der hører med, både på og uden for banen.

Dags-camps bliver arrangeret sammen med TiG-klubberne Bagsværd Tennisklub og AB. Det giver mulighed for at du kan møde andre tennisspillere fra de andre klubber fra lokalområdet. Det skaber venskaber på kryds og tværs af klubberne.

TiG Camp i uge 32

I samarbejde med TiG-klubberne, Bagsværd Tennisklub og AB, arrangerer vi hvert år, i sidste uge af sommerferien, en tenniscamp for alle juniorerne på tværs af de tre klubber. Vi har mulighed for at blande børnene og på den måde give dem endnu mere træning på lige præcis deres niveau. Så hvis du elsker tennis, og hvis du elsker sommerferie, så skal du da være med til at spille tennis i netop sommerferien med en masse ligesindede!

Klubmesterskaber og andre turneringer

Som afrunding af sommersæsonen holder vi klubmesterskaber. Vi spiller kampe mod hinanden i de hold, vi træner i til daglig. Reglerne for afvikling af klubmesterskaberne kan findes her.

Både i sommer- og vintersæsonen er der mulighed for at tilmelde sig kampe mod andre klubber gennem DGI og DTF og holdkampe hvor GTK dyster mod andre klubber.

Tenniscamp til Båstad

Hvert år tager trænerne en weekend til Båsted i Sverige med de ældste juniorer. Det bliver en hel weekend med masser af fed træning, sjov og spas. I 2023 tager vi afsted fra den 3.-5. november.

Årshjul

Januar Fredag 28/1 kl. 16:30: Funky Freitag – Bowling og fællesspisning
FebruarLørdag 25/2 kl. 14:30-17:30: Venskabsturnering med BTK for orange og grøn bold
MartsFredag 3/3 kl. 16-18:30: Funky Freitag – Bordtennis og fællesspisning
AprilFredag 28/4 kl. 16:30: Funky Freitag – Filmaften og fællesspisning
 Lørdag 29. kl. 10-12: Standerhejsning 
Maj

Mandag 8/5 kl. 16-18: Hyggeturnering for grøn og gul bold

Onsdag 10/5 kl. 16-18: Hyggeturnering for rød og orange bold

JuniFredag 2/6 kl. 16:30-18:30: Funky Fritag – Go Monkey-tur/stikbold og bål
 Onsdag 21/6: Sommerafslutning –  Voksen/barn arrangement kl. 16, samt grillhygge fra kl. 18
JuliUge 26: Sommerferieaktiviteter
 Uge 27: Sommerferieaktiviteter
AugustUger 32: TiG-camp
 Mandag 14/8 kl. 18: Fællesspisning efter træning – så er vi i gang efter ferien 😊
 Fredag 25/8 kl. 16: Funky Freitag – Minigolf
September

Mandag 4/9 kl. 16-18: Klubmesterskaber for Rød og orange bold – Forældre kom og kig, og hyg med en kop the, kaffe og kage.

OBS – INGEN TRÆNING FOR GRØN OG GUL BOLD

 

Onsdag 6/9 kl. 16-18: Klubmesterskaber for Grøn bold – Forældre kom og kig, og hyg med en kop the, kaffe og kage.


OBS – INGEN TRÆNING FOR RØD OG ORANGE

OktoberFredag 27/10 kl. 16.30: Funky Freitag – Bowling og fællesspisning
November3.-5/11: Tenniscamp til Båstad i Sverige for de ældste spillere
 Dags-Camp for Rød og Orange bold
DecemberFredag 29/12 kl. 11-15: Funky Freitag – Pakkeleg og jule/nytårshygge🎄🎇✨🎄