Ungdom

Tennis og kammeratskab

Når du er medlem af Gladsaxe Tennis og Padel Klub (GTK), bliver du medlem af en forening, der vil en som menneske. Ikke bare som spiller, medlem eller kunde – men menneske. For i GTK er der plads til både at spille tennis og til at dyrke det sociale fællesskab. Du er altid velkommen til at hænge ud i vores hyggelige klubhus, der kunne ske at blive dit andet hjem. Her møder du børn i forskellige aldre – og tænk engang; de kan blive dine venner.

Plads til udvikling

I GTK ser vi hele mennesket. Vores ungdomsafdeling er meget mere end en fantastisk forhånd og medaljer hver anden weekend. Du lærer at fejre og fejle, vinde og tabe i trygge rammer. Derigennem udvikler du dig, både som spiller og menneske.

Træning

GTK tilbyder en række forskellige træningsaktiviteter for vores ungdomsspillere. Vi har fem forskellige træningshold. Spillerne er inddelt på hold ud fra en sammensætning af deres alder, fysik, niveau og især det sociale. Holdene er opkaldt efter den boldtype man spiller med på holdet, som også er den boldtype, der passer bedst til spillerne for at få mest glæde og succes ved spillet.

Tilmeld dig træning på sportion.dk

Når du er meldt ind i klubben, foregår tilmeldingen til træning, aktiviteter og arrangementer via sportion.dk

Holdenes opdeling

 • Rød bold  – Hold for børn fra ca. 6 -10 år. Vi spiller på halv banestørrelse.
 • Orange bold – Hold for børn fra ca. 10-13 år. Vi spiller på 3/4 banestørrelse.
 • Grøn bold – Hold for børn 13-18 år. Vi spiller på fuld bane.
 • Gul bold – Hold for de mest øvede børn/unge i alderen 14-18 år. Vi spiller på fuld bane og med klassiske gule bolde. 

Vi har to træningssæsoner

Tennissæsonen er inddelt i en sommersæson og en vintersæson. Sommersæsonen løber fra uge 17 til og med uge 41. Vintersæsonen løber fra uge 43 til uge 16. I skoleferierne vil træning være aflyst.

Som medlem får du et endnu bedre overblik over træning, stævner og sociale arrangementer på Sportion under “Mine aktiviteter” og “Tilmelding”.

Kontakt trænerteamet ved spørgsmål til træning på traening@gladsaxetennisklub.dk

Sommersæsonen (uge 17 til uge 41)

Al træning foregår på og ved Gladsaxe Tennisklubs udendørsbaner.

 • Rød bold spiller mandag 17-18 og onsdag kl. 16-17
 • Orange bold spiller mandag og onsdag kl. 17-18
 • Grøn bold spiller mandag kl. 16-17 og onsdag kl. 16-18
 • Gul bold spiller mandag og torsdag kl. 16-17:30
 • Fysisk træning (primært for holdkampsspillere) træner udenfor banen mandag kl. 16-17
Vintersæsonen (uge 43 til 16)
 • Rød bold – Kan træne to gange om ugen: Mandag kl. 17-18 på Gladsaxe Tennisklubs udendørsbaner og søndag kl. 12-13:30 i Grønnemose skoles store hal.
 • Orange bold – Kan træne tre gange om ugen: Mandag & Onsdag kl. 16-17 Gladsaxe Tennisklubs udendørsbaner eller søndag kl. 12-13:30 i Grønnemose skoles store hal.
 • Grøn bold – Kan træne 2 gange om ugen: Onsdag kl. 17-18:30 på Gladsaxe Tennisklubs udendørsbaner og søndag kl. 13:30-15 i Grønnemose skoles store hal.
 • Gul bold – Kan træne to gange om ugen: Hver mandag kl. 16-18 og hver anden søndag kl. 16-17 udendørs på Gladsaxe Tennisklubs udendørsbaner.

Arrangementer og turneringer 2024

I GTK satser vi på det sociale. Derfor kan du deltage i flere sociale arrangementer om måneden. Alle arrangementer og aktiviteter kan også løbende ses på sportion.dk. 

Fællesspisning og Funky Freitag

Én gang om måneden har vi enten fællesspisning eller Funky Freitag. Formålet er, at ungdomsspillerne kan mødes og hygge sig OM og ikke FOR tennis. Alt dette for at skabe nogle stærkere relationer og skabe venskaber på og uden for tennisbanen.

Til fællesspisning henter vi enten pizza eller griller, og hygger i klubhuset. Når der er Funky Freitag, mødes vi om en aktivitet, f.eks. bowling eller trampolinpark – enten med eller uden spisning.

Dags-camps for Rød og Orange bold

På vores dags-camps kan du bruge en hel dag sammen med dine tenniskammerater. Vi skal øve en masse tennis og alt der hører med, både på og uden for banen.

Dags-camps bliver arrangeret sammen med TiG-klubberne Bagsværd Tennisklub og AB. Det giver mulighed for at du kan møde andre tennisspillere fra de andre klubber fra lokalområdet. Det skaber venskaber på kryds og tværs af klubberne.

GTK Camp/TiG-camp i uge 27

Sommercamp for klubbens egne spillere på rød, orange og grøn bold. Tilmelding er åben..

Vi skal kort fortalt spille en masse tennis, og lave en masse andre sjove ting både på og udenfor banen i det dejlige sommervejr.

Prisen er 1.300 kr.

Campen vil formentlig blive slået sammen med TiG-klubberne, Bagsværd Tennisklub og AB. Vi har mulighed for at blande børnene og på den måde give dem endnu mere træning på lige præcis deres niveau. Så hvis du elsker tennis, og hvis du elsker sommerferie, så skal du da være med til at spille tennis i netop sommerferien med en masse ligesindede!

SMASK-Camp i uge 32

 (Super Meget Aktivitet og Sjov i Klubben)!!
Udover tenniscampen i uge 27, afholder vi for første gang nogensinde SMASK-camp! Det er for alle juniorer! 🙂
Konceptet er netop det som SMASK står for: Aktivitet og Sjov (og tennis).
Det foregår mandag-onsdag i uge 32. Der er planlagt aktiviteter fra kl. 9-15 alle tre dage, men børnene er velkomne fra kl. 8 om morgenen. Om tirsdagen kan man blive hele dagen, hvor der også er gang i den – og faktisk overnatte i klubhuset til om onsdagen. Der kommer til at ske alle mulige sjove ting og sager i og omkring klubhuset disse tre dage. Bl.a. tennis, swimmingpool, rundbold, padel, spikeball, brætspil, filmhygge, grillaften, og måske en lille fest tirsdag aften, yoga for de morgenfriske osv osv!
Det er frivilligt om man vil overnatte i klubhuset tirsdag til onsdag.
Prisen er 950kr og inkluderer aktivitet i de ovennævnte tidsrum, samt alle måltider pånær frokost mandag og tirsdag. Der vil være trænere til stede hele tiden, som også skal have noget løn.
Husk, at man kan søge om tilskud til træning og arrangementer på uformand@gladsaxetennisklub.dk
Spørgsmål henvendes til Tobias på traening@gladsaxetennisklub.dk
 

Klubmesterskaber og andre turneringer

Som afrunding af sommersæsonen holder vi klubmesterskaber samtidigt med seniorspillerne. Vi spiller single- og/eller doublekampe mod hinanden på tværs af holdene, som vi i det daglige har masser med at gøre. Reglerne for afvikling af klubmesterskaberne kan findes her.

Både i sommer- og vintersæsonen er der mulighed for at tilmelde sig kampe mod andre klubber gennem DGI og DTF og holdkampe hvor GTK dyster mod andre klubber.

Tenniscamp til Båstad

Hvert år tager trænerne en weekend til Båsted i Sverige med de ældste juniorer. Det bliver en hel weekend med masser af fed træning, sjov og spas. I 2024 tager vi afsted fra den 1.-3.. november.

Årshjul

  
FebruarFredag 9/2 kl. 16:30-19:30: Funky Freitag — Fastelavn 🙂
MartsFredag 8/3 kl. 16-18: Venskabsstævne med BTK
AprilFredag 26/4 kl. 16:30: Funky Freitag – Bowling og fællesspisning
 Lørdag 27/4 kl. 10-12: Standerhejsning 
Maj

Mandag 6/5 kl. 18: Fællesspisning

JuniFredag 14/6 kl. 16:30-18:30: Funky Freitag – SommerFEST – GoMonkey for børnene og grill derefter. Familier medbringer mad til buffet
  
JuliUge 27: GTK-camp for klubbens egne spillere på rød, orange og grøn bold
 Uge 28 og 29: Sommerferieaktiviteter for kommunens skolebørn
AugustUger 32: SMASK-camp
 Mandag 12/8 kl. 18: Fællesspisning efter træning – så er vi i gang efter ferien 😊
 Fredag 30/8 kl. 16:30: Funky Freitag – Minigolf og bålmad.
September

6.-20./9: Klubmesterskab for alle klubbens medlemmer i både single og double i selvstændige juniorrækker 😉

  
OktoberFredag 25/10 kl. 16.30: Funky Freitag – Badminton og fællesspisning
November1.-3./11: Tenniscamp til Båstad i Sverige for grøn bold
 Dags-Camp for Rød og Orange bold
DecemberFredag 29/12 kl. 11-15: Funky Freitag – Pakkeleg, skøjtehal og jule/nytårshygge🎄🎇✨🎄