Ungdom

ARRANGEMENTER OG TURNERINGER FOR UNGDOM

Klubmesterskaber

Vi afrunder sæsonen med de traditionelle klubmesterskaber.

Onsdag d. 9. september kl. 16.00-18.00
Denne dag er det rød og orange bold spillerne, der skal spille små kampe mod hinanden. Det foregår i forbindelse med træningen, og der uddeles selvfølgelig medaljer til de tre mest vindende spillere.

Søndag d. 13. september kl. 13.00-16.00
Her spiller grøn og gul bold. Der bliver sendt information ud via Facebook og mail nogle uger forinden. Og der er medaljer og andre fede præmier på spil.

Voksen/barn arrangement

Mandag d. 17. august kl 16:30-18:00 efterfulgt af pizza
Mandag den 17. august afholder vi voksen/barn arrangement i træningen! Den er for ALLE hold. Konceptet er, at man tager en voksen under armen, og kommer op og spiller nogle hyggekampe med andre par. Det kan være ens forældre, ældre søskende, bedsteforældre, nabo eller andet. Det er på ingen måde et krav, at man er medlem af klubben som voksen eller har erfaring med tennis overhovedet! Trænerne sørger for gak og løjer, så alle nok skal få det sjovt! Hvis det ikke lykkes at finde en voksen at spille med, vil der være fire trænere til rådighed også, og ellers finder vi en løsning. Det handler ikke om at vinde – men om at have en sjov eftermiddag med de andre fra klubben! I løbet af eftermiddagen vil der være forfriskninger i form af frugt, kage og saft.
Tilmeldingsfrist er søndag den 16. august om aftenen til ungdomsformand og hovedtræner Tobias Ovi på mail uformand@gladsaxetennisklub.dk eller på facebook.
Fra klokken 18 vil der være pizza- og sodavandsaften for alle juniorer og familier, som ikke kræver tilmelding før på dagen. Til sidste pizza-aften sidst i juni 2020 deltog 35 seje spillere og familier. Gad vide om denne rekord kan slås? Pizza og sodavand koster 20 kr per familiemedlem der deltager, men er gratis for juniormedlemmer.

Forårsturnering (AFLYST GRUNDET CORONA)

Onsdag (dato kommer senere) fra kl. 16.00-18.00
Igen i år vil denne turnering for klubbens egne spillere blive integreret i den almindelige træning. Det vil give alle mulighed for at deltage og udfordre både sig selv og kammeraterne.

TENNISTURNERINGERINGER UDEN FOR KLUBBEN FOR ALLE!

Har du lyst til at spille stævner i weekenden mod andre tennisspillere på din alder? Så hør din træner ad og find ud af hvad der rører sig! Der er stævner nærmest hver weekend i Københavns-området. Der er stævner med alle boldtyper og alle niveauer, med single-kampe og double-kampe. Så der er frit slag! Det er altid fedt at tage med en eller flere tenniskammerater ud og få en fed oplevelse med kampspil.

TRÆNING I GTK

Udendørssæsonen forløber sig år fra uge 18-41. Vi tilbyder træning i sommerferien i år pga. de mistede træninger i corona-pausen.

Forår
uge 18 – 28

Efterår
uge 31 – 41

Holdene:

Der er fire forskellige træningshold for ungdomsspillerne i Gladsaxe tennis- og padelklub. Spillerne er inddelt på hold ud fra en sammensætning af deres alder, højde, niveau og det sociale. De fire hold er opdelt således:

Rød bold: 7-8 år

  • Mandag kl. 16-17
  • Onsdag kl. 17-18

Orange bold: 9-10 år

  • Mandag kl. 17-18
  • Onsdag kl. 16-17

Grøn bold: 11-16 år

  • Mandag og onsdag kl. 16-18

Gul bold: 12-18 år

  • Mandag og onsdag kl. 16-18

Er man interesseret i at vide mere om ungdomstræningen og -afdelingen i GTK, så kontakt hovedtræner og ungdomsformand Tobias Ovi på mail uformand@gladsaxetennisklub.dk