Senior - Træning

Begyndertræning (niveau 1). Lørdag fra 10.00-12.00 er der begyndertræning (niveau 1). Hvis du endnu ikke er medlem af klubben kan du bare møde op den første gang, og blive introduceret til klubben af trænerne. Du er meget velkommen til at komme forbi uanset om du aldrig har spillet før, eller det bare er lang tid siden, og du godt vil stille og roligt igang igen. Herefter skal man tilmelde sig træningen på Sportion, hvor man også kan se hvad der bliver trænet de forskellige dage. Deltagelse er gratis for medlemmer

Let øvede-øvede (niveau 2-5). Onsdage fra 18.00-21.00 og søndage fra 9.00-12.00. Her er der træningspas af 1.5 time ad gangen med op til 6 spillere pr. hold. Man tilmelder sig pr. gang på Sportion. Det er vigtigt man melder sig på det rigtige niveau (se nedenfor), da det så er sjovest for alle. Deltagelse er gratis for medlemmer. Vores kompetente trænere vil i løbet af træningerne hjælpe spillere med at finde deres niveau. Både hvis folk har valgt forkert eller er blevet bedre og kan avancere til næste niveau. Trænerne har altid sidste ord når det kommer til niveauinddeling.

Cardio-Tennis. Torsdage fra 18.00-19.00. Cardio-Tennis er for alle, der gerne vil holde formen vedlige uanset niveau. Det er gratis at deltage for medlemmer.

Holdtræning. Fredage fra 17.00-19.00. For spillere der spiller på et af følgende hold Veteran 40+, Veteran 50+ eller Herreholdet for GTK. Deltagelse mod betaling.

Niveauer

For seniortræningen arbejder vi i GTK med følgende niveauer. I første omgang prøver man som medlem selv at finde sit korrekte niveau ud fra beskrivelserne nedenfor.
Niveau 1. Har minimal erfaring med tennis og har behov for instruktioner og hjælp til de grundlæggende greb og slag.

Niveau 3. Har spillet tennis før og har styr på basis greb som forhånd, baghånd og serv samt kender til forhånd- og baghåndsflugtning og smash og kan udfører disse slag i nogenlunde grad. Med nogenlunde grad menes at man er i stand til at få bolde over nettet 10 gange i træk under træning
Niveau 4. Har spillet i flere år og kender til og har helt styr på de forskellige greb typer og slag og kan udfører disse i stabil grad. Man kan uden problemer slå med en modspiller og få bolden over mere end 20 gange mod en modspiller
Niveau 5. Har spillet i flere år og kender til og har helt styr på de forskellige greb typer og slag og kan udfører disse i stabil grad med god teknik – dette er for spilleren hvor teknik og slag kun skal finpudses.

Tilmelding til træning

Du tilmelder dig træningen under “Tilmelding” på Sportion.dk. Sørg for at vælge det rigtige hold. Husk at afmelde dig, hvis du skulle blive forhindret i at komme – ellers spærre du pladsen for andre der gerne vil træne.

Fællesspil

Mandage kl. 18.00-20.00 og lørdage kl. 12.00-14.00 er der fællesspil (lørdage kan være aflyst grundet holdkampe – tjek Sportion for den aktuelle plan). Til fællesspil bliver der spillet doubler og andre tennisspil. Det er altså her du har chancen for at komme og møde klubbens andre medlemmer til en masse sjove timer på banerne. Fællesspil er for spillere fra let øvede (niveau 2) og op.

Den første mandag i hver måned er der fælles pizza og vin efter fællesspil (i sommersæssonen). Det koster 20kr at deltage i. (Bemærk fælles pizza i øjeblikket kan være aflyst pga. coronasituationen.)

Veteran-tennis

Mandage kl. 10.00-12.00 og torsdage kl. 10.00-12.00 er der veteran-tennis. Veteran-tennis er meget ligesom fællesspil en mulighed for at møde op på banerne, og få spillet noget tennis og hygget med klubbens andre “veteraner”. Der er som sådan ikke nogen begrænsninger for hvem der kan deltage, udover at man skulle kunne spille om formiddagen på hverdage, og niveaumæssigt passe med de andre deltagere.

Veteran-tennis foregår i GTK året rundt, såfremt at vi må spille på banerne (dvs. ikke i frost/sne/regn).

Arrangementer

I GTK holder vi løbende forskellige arrangementer. Grundet coronasituationen er planen i år dog lidt løs, men vi håber på snarest at kunne opdatere siden med arrangementer. Tilmelding og evt. betaling til arrangementer sker nu igennem Sportion.

Turneringshold

I GTK har vi en række turneringshold, der spiller under DTF. Du kan følge kampe og stillingen her.